Gietharspakket levert veel gebruiksgemak

woensdag 5 juli 2017

Gietharspakket levert veel gebruiksgemak

In deze tijd van het jaar bent u als installateur regelmatig buiten bezig. Dat kan heerlijk zijn. Zeker als de zon schijnt. Maar als u aan de slag moet met ondergrondse lassen in kabelgietmoffen, kan dat ook best wat irritatie opleveren. Het werk is lastig en vaak arbeidsintensief. Zeker als u normaal gesproken met aftakdozen werkt. Daarom ontwikkelde Attema een gietharspakket. Simpel, snel en schoon.

Groot montagegemak en snel werken Attema heeft op basis van de aftakdoos AK1-IP65 een compleet gietharspakket (artikelnummer 2511) samengesteld. Zo hebt u alles bij de hand wat u tijdens uw werk nodig hebt. De AK1 aftakdoos heeft twee uitgangen op elke zijde, zodat u de kabels naar alle richtingen kunt leggen. Dat betekent groot montagegemak en sneller werken.

Ondergronds zonder geknoei De M25 wartels fixeren grondkabels tot Ø 17 mm snel en stevig. U giet de giethars zonder knoeien in de open doos, in plaats van in een klein gaatje. Bovendien houdt u met de meegeleverde handschoenen uw handen schoon. Dankzij het waterdichte deksel ontsnapt er géén vloeibare hars en kunt u de doos direct na het sluiten ingegraven. Het uithardingsproces kan beginnen. Perfect resultaat en een enorme tijdwinst.

Voldoet aan EN 50393 Het AK1 M25 gietmofpakket voldoet aan norm EN 50393 voor ondergrondse lasmoffen. Lasmoffen met gel voldoen hier niet aan!.

Bent u geïnteresseerd in dit handige gietmofpakket? Het product is verkrijgbaar via de Elektrotechnische groothandel.

Bekijk hoe het gietharspakket werkt.