Snel installeren? Ontdek de oplossing

vrijdag 21 april 2017

Als installateur wordt er steeds meer van u verwacht. De kwaliteit van uw werk en producten moet perfect zijn. U moet aan allerlei wetten en regels voldoen. Maar tegelijkertijd staan uw tarieven flink onder druk. Hoe biedt u deze uitdagingen het hoofd? Attema helpt. Met kwaliteitsproducten die uw werk eenvoudiger maken. Zodat u sneller kunt werken. En uw werk loont.

Snel werken met behoud van kwaliteit Als u in de huidige markt uw rendement wilt behouden of vergroten, is snelheid het toverwoord. Want hoe sneller u werkt, hoe meer u kunt doen. En dus: hoe meer u kunt factureren. Maar… dat mag nooit ten koste gaan van de kwaliteit van uw werk. U hebt immers uw trots en wilt uw opdrachtgevers graag te vriend houden. Met de juiste producten boekt u een behoorlijke tijdswinst.

100% stekerbaar installeren Attema is altijd op zoek naar vernieuwende ideeën. Die ideeën baseren we op de dagelijkse praktijk. Op úw dagelijkse praktijk. Op uw ervaringen en wensen. Want alleen zo kunnen we een bijdrage leveren aan de structurele verbetering van uw concurrentiepositie. En aan meer rendement. Het resultaat? De producten van Attema zijn optimaal op elkaar afgestemd, zodat u 100% stekerbaar kunt installeren. Dat betekent voor u: uiterste flexibiliteit, 80% sneller, 40% goedkoper en 90% minder faalkosten. Wie wil dat niet?

Snelle producten voor meer gemak Maar er is meer. Onze brandwerende hollewand inbouwdozen bijvoorbeeld. Deze zijn standaard voorzien van een geïntegreerde koppelmogelijkheid door middel van schuifjes en geven u veel lasruimte: dat werkt wel zo prettig. En wat dacht u van een uiterst compleet gietmofpakket voor waterdichte ondergrondse verbindingen? Met de bijgeleverde 2-componenten PUR-giethars bespaart u direct tijd. Na het afvullen van de mof kunt u deze direct ingraven en onder spanning zetten. Ook de diverse multidozen werken uiterst efficiënt. Elk vlak van de doos beschikt over ingangen met uitbreekpoorten, die geschikt zijn voor zowel rechte als flexibele buizen. De dozen zijn hierdoor zowel horizontaal als verticaal koppelbaar.

Kom kijken en win! Wilt u kennismaken met deze producten en zelf zien hoe u sneller kunt werken? Wij ontvangen u graag in onze stand, om de producten en werkwijze verder toe te lichten. Zorg wel dat u in topconditie bent, want dan maakt u namelijk kans op één van de mooie prijzen. Ga de uitdaging aan en laat zien dat u de snelste bent. Zet een snelle tijd neer op onze racefiets en win!

Efficiënt werken betekent: plezierig werken. Dat is installatie volgens Attema.

Cebeo Technologie 2017 16 tot en met 18 mei 2017 Attema – standnummer 319