Ondergrondse kabeldoos met gietharspakket

vrijdag 21 april 2017

Ondergrondse lassen in kabelgietmoffen zijn arbeidsintensief en lastig. Zeker voor installateurs die normaal met aftakdozen werken. Nu is er een gietharspakket: simpel, snel en schoon.

Groot montagegemak en snel werken Attema heeft op basis van de aftakdoos AK1-IP65 een compleet gietharspakket (artikelnummer 2511) samengesteld. Zo hebt u alles bij de hand wat u tijdens uw werk nodig hebt. De AK1 aftakdoos heeft twee uitgangen op elke zijde, zodat u de kabels naar alle richtingen kunt leggen. Dat betekent groot montagegemak en sneller werken.

Ondergronds zonder geknoei De M25 wartels fixeren grondkabels tot Ø 17 mm snel en stevig. U giet de giethars zonder knoeien in de open doos, in plaats van in een klein gaatje. Bovendien houdt u met de meegeleverde handschoenen uw handen schoon. Dankzij het waterdichte deksel ontsnapt er géén vloeibare hars en kunt u de doos direct na het sluiten ingegraven. Het uithardingsproces kan beginnen. Perfect resultaat en een enorme tijdwinst.

Voldoet aan EN 50393 Het AK1 M25 gietmofpakket voldoet aan norm EN 50393 voor ondergrondse lasmoffen. Lasmoffen met gel voldoen hier niet aan!.

 

Bekijk hoe het gietharspakket werkt. Klik hier voor de video.