Klantspecifieke oplossingen

woensdag 14 augustus 2013

Ook voor klantspecifieke ontwerpen en oplossingen kunt U bij ons terecht. Attema beschikt over een uitgebreide productontwikkelings-afdeling met jarenlange ervaring in de verpakkingssector. Door de combinatie van onze technische know-how en grondig overleg met onze klanten ontwikkelen en produceren wij producten op maat.

Bij de ontwikkeling van deze oplossingen heeft Attema een scherp oog voor kosten en efficiency, en wordt gewerkt volgens het principe van integrale kwaliteitszorg. De ISO 9001:2000 certificering geldt zowel voor de productie als voor de nabewerking en het complete logistieke proces. Kortom, Attema staat garant voor de juiste oplossing.

Plug en Play!

Dat is het credo van Attema bij de ontwikkeling van onze verpakkingsproducten. Zo ontstond een uitgebreid assortiment pluggen voor het optimaal verpakken van folie, textiel en papierwaren op rol. Inspelend op de specifieke behoeften van elke doelgroep ontwikkelde Attema drie productlijnen: FIX-, TEX- en ROL-pluggen.

FIX-Pluggen

Attema’s absolute toplijn van pluggen, specifiek ontworpen voor het verpakken en veilig transporteren van massieve, kostbare en kwetsbare folierollen. Deze fixatie- en stapelpluggen laten in de productie een gemakkelijke en snelle montage toe, zowel horizontaal als verticaal. Bij extreem zware belastingen staan de extra versterkte Hercules-pluggen garant voor een veilige en optimale fixatie van uw producten.

TEX-Pluggen

Speciaal ontwikkeld voor de textiel- en vinylbranche. De TEX-pluggen laten het snel en efficiënt verpakken van textielproducten op rol toe. Naast versies met kleine kraag, omvat ons assortiment eveneens pluggen met beschermende en etiketteerbare flanken.

ROL-Pluggen

De ROL-pluggen laten toe papierrollen op een vlotte en esthetische manier te voorzien van een beschermfolie, en te zorgen dat de rollen tijdens het verbruik vlot rond de afrolstang draaien. De pluggen met kraag hebben als bijkomend voordeel dat ze niet in de kartonnen koker wegschuiven.

Efficiënt wikkelen!

Dankzij de uitgebreide maatvoering in binnen- en buitendiameters van onze flanken hebben wij een antwoord op nagenoeg alle verpakkingsproblemen voor het wikkelen en beschermen van producten op rol. Onze flanken ontlenen hun grote betrouwbaarheid aan het specifieke ontwerp, de eerste kwaliteit grondstof en productie onder het ISO 9001:2000 certificaat. Als service-artikel leveren wij u ook het benodigde buismateriaal.

Precisie en kwaliteit, daar draait ’t om!

Het assortiment van Attema omvat bobijnen voor zowel textiel als lasdraad toepassingen. Onze producten zijn vervaardigd uit hoogwaardige kunststof waardoor wij een constante en hoge kwaliteit garanderen. Onze lasdraadbobijnen zijn uitermate geschikt voor volautomatisch precisie wikkelen. Lasdraad en garens laten zich prima verwerken op onze bobijnen.