Het Cable-mate® assortiment nu nog veelzijdiger

maandag 10 juni 2013

Door de ruimte boven de verlaagde plafonds te beperken, wordt de bouwhoogte zo efficiënt mogelijk benut. Daarom is er niet altijd plaats om de kabeldoos boven de kabelgootrand te monteren. Ook kunnen bouwkundige constructies of andere installaties zoals luchtkanalen, de beschikbare ruimte beperken.

Attema heeft het assortiment montageplaten voor kabelgoten uitgebreid met een compacte universele montageplaat die tegen de zijwand van de kabelgoot gemonteerd wordt. De montageplaat MK is leverbaar gemonteerd op een Cable-mate® AK2-S kabeldoos met KBS invoeren, en op de Cable-mate® AK2-S Consolidation Box met datakabel invoeren. Ook is er een losse montageplaat verkrijgbaar die toegepast kan worden in combinatie met de waterdichte Cable-mate® AK1 en AK2 kabeldozen.

Productvoordelen

Zeer compacte montage met stevige nylon montageplaat MK. Zonder gereedschap eenvoudig op de kabelgoot te klikken. Goede, stevige bevestiging op de zijwand van de kabelgoot. Universeel toepasbaar voor alle gangbare kabelgoten met een zij-perforatie. Bij diverse kabelgoten ook aan de onderzijde van de goot te monteren. Door de razendsnelle montage is de MK montageplaat enorm kostenbesparend.

In de productenportal op onze site, afdeling Installatie, treft u nadere informatie aan met betrekking tot de nieuwe artikelnummers:2215 = MK Universele montageplaat kabelgoot, 2216 = AK2-S/MK IP40 Kabeldoos 16 mm, 1958 = AK2-S Data/MK Consolidation Box