Attema’s HX Hollewanddozen zitten vol goede eigenschappen!

maandag 10 juni 2013

Attema’s hollewanddozen hebben eigenschappen waar elke installateur zijn voordeel mee kan doen in de montage.

Flinterdunne oplegrand Wij zijn trots op de bijzonder positieve reacties van de huidige gebruikers over de uiterst dunne oplegrand die perfecte, vlakke montage van schakelmateriaal mogelijk maakt. Daar kunt u natuurlijk ook uw voordeel mee doen.

Snelle, simpele montage Koppelen zonder losse onderdelen, een geïntegreerde trekontlasting tot Ø20mm, een ruime invoerhoek voor gemakkelijke montage in kleine ruimtes zijn allemaal eigenschappen die het installeren een stuk gemakkelijker maken. Dat spaart tijd en verhoogt het rendement. Daar zit toch iedereen op te wachten!

Een interessante prijszetting Attema heeft zijn bruto-adviesprijzen gewijzigd, waardoor de installateur de HX-hollewanddozen kan inkopen aan heel aantrekkelijke prijzen.

Kortom, het loont meer dan de moeite om met de HX-Hollewanddozen van Attema te werken. Producten en prijzen zijn verkrijgbaar bij uw professionele groothandel.

Voor meer informatie kunt u onze online installatiecatalogus raadplegen of contact opnemen met onze afdeling Verkoop op nummer 053 850 520.